pred njom je dug oporavak

Bolesna Ivana Knoll vratila se u Hrvatsku sa samo jednom željom, a nju si je ostvarila odmah pri povratku!

Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Ivana Knoll slomila je potkoljenicu i pri povratku u Hrvatsku na aerodrom stigla u kolicima, no to je nije spriječilo da se dobro zabavi.

Naša influencerica i vatrena navijačica Ivana Knoll nedavno je zabrinula pratitelje jer je proteklog vikenda slomila potkoljenicu u Grčkoj.

Obznanila je kako su pred njom 42 dana oporavka, ali sada se uz pomoć stabilizatora na nozi uz pomoć štaka uspješno vratila u Hrvatsku. 

Knoll je u priči na Instagramu podijelila kako je u invalidskim kolicima stigla na aerodrom. Unatoč slomljenoj nozi, čini se da se Ivana dobro zabavila, a čim je stigla u Zagreb, počastila se ćevapima.

Iako je Knoll trenutačno ograničena u kretnji, istaknula je da ipak neće otkazati svoje DJ nastupe te da će sljedećeg mjeseca nastupiti u Njemačkoj.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Bivša misica donijela je dašak Hollywooda na sarajevski crveni tepih, svi i dalje pamte njen povijesni uspjeh na izboru ljepote prije dva desetljeća!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Halid Bešlić ponosno je pokazao unuka i unučicu blizance, ovako nasmijanog u javnosti ga već dugo nismo vidjeli!

Povezana vijest Celebrity Melina Džinović već mjesecima ljubi bogatog biznismena? Priča se da slovi za jednog od najpoželjnijih muškaraca, a evo i gdje se viđaju!

Povezana vijest Celebrity Zgodni sin Dragane Mirković promijenio je imidž, fotka iz izlaska raspametila je njegove pratiteljice

Povezana vijest Celebrity Ben Affleck viđen je prvi put nakon vijesti o razvodu, a svi su uočili da se jednog detalja brzo riješio

Povezana vijest Celebrity J.Lo od Afflecka je dobila zaručnički prsten s posebnom posvetom koju je prekršio, poznato je što će sada napraviti s njim!

Povezana vijest Celebrity Kći zvijezde serije ''Lud, zbunjen, normalan'' ukrala je show na crvenom tepihu u Sarajevu, fotke nestrpljive djevojčice sve su nasmijale!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS