spektakularan pogled

Upravo zbog ovakvih prizora slovi za jednu od najseksi Hrvatica, a uvijek se potrudi i nadmašiti samu sebe!

showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Knoll na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira uz zalazak sunca, no zasjenila ga je svojim tijelom u mikro bikiniju.

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll ne prestaje s provokativnim objavama iz Crne Gore gdje ovih dana odmara.

A nakon što se pohvalila fotkama s brazilskim supermodelom Alessandrom Ambrosio, koju je tamo srela, pokazala je i kako uživa u zalasku sunca, no pobrinula se i da njezini pratitelji gledaju samo u nju.

"Kako vam se sviđa zalazak?", upitala je uz fotku na kojoj pozira u mikro bikiniju s tangama, a pogled na njezinu bujnu stražnjicu ukrao je svu pažnju.

"Bomba", "Stvarno predivan pogled", "Nisam ni vidio zalazak", pisali su joj zadovoljni pratitelji koje najviše vesele ovakvi prizori, a Ivana se uvijek potrudi i nadmašiti samu sebe.

Inače, Knoll je domaćoj javnosti postala poznata tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine, kada je zdušno bodrila Vatrene i zaradila nadimak naše najseksi navijačice. Od tada joj je znatno porasla i popularnost na Instagramu gdje sada broji preko pola milijuna pratitelja.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Ana Rucner objavila rijetku fotku sa sinom Darianom koji s godinama sve više nalikuje na oca Vladu Kalembera

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS