Vatrenija od vatrenih

Najseksi hrvatska navijačica objavila zanosne fotografije s mora: Što kažete, pristaju li joj kockice?

Ivana Knoll (Foto: Instagram) instagram 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Najseksi hrvatska navijačica pokrenula je liniju kockastih badića. Oduševit će vas njezine fotke u njima.

Ivana Knoll za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji proglašena je "najseksi hrvatskom navijačicom" i od te laskave titule - stvorila biznis.

Svestrana i lijepa Ivana već prije mjesec dana je s javnosti podijelila sretnu vijest - pokrenula je liniju kockastih, domoljubnih badića za sve one koji u svakom trenutku žele iskazati svoj nacionalni ponos. 

Da bi obožavateljima i potencijalnim kupcima bila primjer, Ivana je i sama uskočila u izazovne bikinije s vlastitim potpisom i oduševila brojne obožavatelje i pratitetlje na Instagramu. Ova seksi mlada dama dokazala je da definitivno zaslužuje titulu najvatrenije navijačice Hrvatske

Njezin Instagram profil @knolldoll obiluje golišavim fotografijama, a posljednja u nizu posebno je privukla pažnju javnosti. U pripijenom CROkiniju, prekrasna Ivana izvija se na drvenom molu. 

Očekivano, pratitelji su je pohvalili za hrabrost poziranja u tako oskudnim krpicama, a neki su joj poručili kako od njezinih fotki "bogme ne može vatrenije". 

  1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Zanosna 40-godišnjakinja pokazala zbog čega ju smatraju jednom od najseksi žena svijeta

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS