''nema jače na balkanu!''

Zbog ove fotke atraktivnoj Hrvatici koja je zaludjela i Amerikance poručuju da je san milijuna muškaraca!

Ivana Knoll Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Ivana Knoll je na svom Instagram profilu objavila fotografiju kojom je raspametila obožavatelje suprotnog spola, a oni su je obasuli komplimentima.

Ivana Knoll posljednjih se mjeseci provodila u Americi, a onda se odlučila malo promijeniti okolinu pa je za novu destinaciju izabrala Tursku.

Ova seksipilna najpoznatija hrvatska navijačica na svom Instagramu pokazuje kako uživa u životu, a to nam dokazuju i njezine provokativne fotografije koje obožavatelji jedva čekaju vidjeti.

Zgodna brineta ovog puta objavila je fotografiju kako leži u crnom badiću na stepenicama, laktovima naslonjena na dio plaže, a ispred nje nalazi se tanjur prepun voća. U prvom planu bile su njezine raskošne grudi, a ispod objave je poručila: "Sretan petak, dečki".

"Seks bomba", "Ivana, goriš", "Najjača riba", "Ti si san milijuna muškaraca", "Nema jače djevojke na Balkanu", "Kakav ukras od žene", samo su neki od niza komentara njezinih pratitelja koji su i više nego oduševljeni njezinom objavom.

Knoll je domaćoj javnosti postala poznata tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine kada je zdušno bodrila Vatrene i zaradila nadimak naše najseksi navijačice.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Naša influencerica koju prati više od milijun ljudi pokazala tijelo u badiću: ''Vatro jedna, gori sve!''

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 inMagazin Lidija Bačić o minici iz Sarajeva koja je uznemirila duhove: ''Ne mogu ja sakriti obline, što mogu kad haljina tako stoji''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS