Zavodljiva Hrvatica

Često objavljuje fotke svoje guze, no sada je u prvi plan istaknula bujne grudi i zapalila Instagram

Ivana Knoll (Foto: Instagram) instagram 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll pokazala je raskošan dekolte.

Ivana Knoll, koja se proslavila tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji kao strastvena navijačica naše reprezentacije, u međuvremenu je pokrenula liniju kupaćih kostima s kockicama, koje sama i promovira.

Zanosna crnka donedavno je uživala na Baliju pa na društvenim mrežama još uvijek objavljuje vruće fotke sa svojeg putovanja. 

Ljepotica je tako pozirala u bazenu punom ruža, pod vodopadima kao Amazonka i kao prava božica džungle u bazenima s pogledom na prašumu. Iako su sve zamamne, najnovija objava zapalila je društvene mreže i izazvala lavinu komentara.

Naime, Knoll je poznata po fotkama svoje stražnjice, no ovog je puta u fokus odlučila staviti nešto drugo - svoje grudi. U crnom bikiniju ljepotica je pozirala uz majmunčića, a za taj je selfi u manje od 24 sata dobila skoro 4000 lajkova. 

"Tko je ljepši?", napisala je Ivana uz opis svoje fotografije, a obožavatelji su joj pohrlili reći kako je njezina ljepota nestvarna. Poručili su joj kako je prekrasna te da je prava ljepotica, a neki su se i šalili kako im je majmunčić ljepši od nje. 

"Blago tom majmunu", zaključio je jedan pratitelj i dao do znanja koliko bi rado bio u društvu naše seksi navijačice. 

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Martina ovu pjevačicu više nikad ne želi čuti, sablaznila je i gledatelje, a evo što ona kaže o svom nastupu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS