Uz orijentalne ritmove

Ivana Knoll pokazala kako trese atribute u oskudnom izdanju, a nešto je i izvirilo: "Kakav talent, kakve obline!"

Ivana Knoll - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Ivana Knoll na svojem profilu na Instagramu objavila je video u kojem zavodljivo pleše u mini haljini.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll nakon Svjetskog prvenstva u Katru uživa veliku popularnost na društvenim mrežama.

Svojih više od 3,6 milijuna pratitelja na Instagramu sada je počastila videom u kojem pleše uz orijentalne ritmove, a u fokusu se našla stražnjica koja joj je virila ispod mini haljine.

"Jer vam se jako svidjelo", napisala je u opisu videa koji je skupio više od 150 tisuća lajkova, a nanizali su se i komentari.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

"Savršena", "Kakav talent, kakve obline", "Seksi", "Zavodljiva i savršena", "Trebala bi puno češće plesati", "Hrvatska nikada u povijesti nije imala toliku internacionalnu podršku", pisali su joj pratitelji, no nisu svi bili oduševljeni.

"Napravit će sve da ostane popularna i nakon Svjetskog prvenstva", "Mislim da je njezino vrijeme prošlo", "Očajnički pokušava zadržati pratitelje", neke su od kritika koje je dobila.

Podsjetimo, Knoll je postala svjetska senzacija zbog svojih oskudnih izdanja u kojima je bodrila Vatrene u Katru, a nedavno je u svojim pričama na Instagramu otkrila i da je sve karte za utakmice Hrvatske platila sama. Poslije Svjetskog prvenstva posjetila je Miami, gdje se provodila u društvu svjetskih faca poput Leonarda DiCaprija, Jamieja Foxxa i Drakea, a nije se uspjela prošetati neopaženo ni New Yorkom.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Turski miljenik žena i njegova lijepa supruga dočekali su novog člana obitelji, njihova ljubav opovrgnula je sve loše glasine

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Žanamari samo u bodiju uskočila u snijeg, fanovi se ozbiljno zabrinuli: ''Pokrij guzu, prehladit ćeš se!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS