Kakav pogled!

Bujna Hrvatica svojim oblinama pokorila je Ameriku, a sad se atributima hvali na drugoj destinaciji

Ivana Knoll - 3 Instagram 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Ivana Knoll na Instagramu je objavila fotografiju iz Züricha na kojoj pozira u topiću s velikim otvorom na dekolteu, pa se u prvom planu našlo njezino bujno poprsje.

Ivana Knoll domaćoj javnosti postala je poznata tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine, kada je zdušno bodrila Vatrene i zaradila nadimak naše najseksi navijačice.

Otada se njezin broj pratitelja na Instagramu znatno povećao i sada ih ima više od pola milijuna, a za nju se čulo i daleko izvan granica Lijepe Naše.

Tako je ove godine nekoliko mjeseci provela u Americi, u kojoj je obilazila sportske događaje i klubove, a uočili su je i paparazzi, pa su njezine fotke završile i u svjetskim medijima.

Sada je otputovala u Švicarsku, koju je, čini se, također odlučila pokoriti svojim bujnim oblinama.

Ivana je na Instagramu objavila fotografiju iz Züricha na kojoj pozira uz rijeku u topiću s velikim otvorom na dekolteu, pa se u prvom planu našlo njezino raskošno poprsje, a prizor je oduševio njezine fanove.

"Savršena", "Ljepotica", "Predivan osmijeh", "Seksi", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila uz više od 10 tisuća lajkova.

Ivana inače najčešće dijeli fotografije na kojima je u badićima, a ima i vlastiti brend kupaćih kostima, među kojima je, naravno, i navijački model s hrvatskom šahovnicom.

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Zanimljivosti Vjenčanje milijardera i kuharice koje nije naišlo na odobrenje stanovnika jednog od najljepših mjesta u susjednoj zemlji

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Zanimljivosti Ništa ih ne može razdvojiti već 42 godine, a njihova ljubavna priča jedna je od najzanimljivijih u svijetu poznatih

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS