Prezgodna!

Naša seksi navijačica zavodljivim pogledom pokušala sakriti činjenicu da ne nosi kupaći kostim

Ivana Knoll Instagram 1/39 >> Pogledaj i ovo +28 Galerija

Ivana Knoll zavodljivim pogledom pokušala je skrenuti pažnju sa svog golog tijela pozirajući u moru na hit turističkoj destinaciji.

Naša atraktivna Ivana Knoll objavila je nove fotografije na društvenim mrežama i otkrila da ljetuje na jednoj od najpoželjnijih turističkih svjetskih destinacija Maldivima.

Pozirajući u moru, Knoll je zavodljivim pogledom pokušala skrenuti pažnju sa svog golog tijela, a bujne grudi pridržavala je samo rukama.

U opisu fotografija otkrila je kako ovog tjedna slavi i svoj rođendan.

''Pogodite čiji je rođendan sutra?'', napisala je u opisu.

''Volim te'', ''Tvoj osmijeh je nešto najljepše što postoji'', ''Opet zadivljujuća'', pisali su joj pratitelji u komentarima.

Naša najpoznatija navijačica često putuje na luksuzne destinacije s kojih objavljuje spektakularne fotografije, a njeni pratitelji jedva čekaju da ih Ivana iznenadi novom fotografijom u kupaćem kostimu.

Inače, Knoll je domaćoj javnosti postala poznata tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine, kada je zdušno bodrila Vatrene i zaradila nadimak naše najseksi navijačice. Od tada joj je znatno porasla i popularnost na Instagramu gdje sada broji preko pola milijuna pratitelja.

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Lijepa glumica iznenadila pojavom, ona i šarmantni suprug očekuju svoju četvrtu prinovu!

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Premijerka Srbije već 12 godina ljubi samozatajnu Milicu s kojom ima i dijete, no jednu stvar im zakon brani: "Ovo je moja borba!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS