prepoznajete li ju?

Nekad je žarila i palila scenom, danas vodi miran život: Prisjetila se kako je izgledala s 20 godina

Ivana Banfić PR 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Ivana Banfić objavila je fotografiju iz mladosti i istaknula da nije ni sanjala koju će popularnost steći.

Pjevačica Ivana Banfić (50) prisjetila se mladosti, kada nije očekivala da će ostvariti zavidnu pjevačku karijeru na ovim prostorima. 

"Ja sa 30 godina manje. Tada nisam mogla niti sanjati da ću biti celebrity jednog dana i da će se moje pjesme toliko dugo slušati i biti megahitovi.. Jedno veliko hvala ti, živote", napisala je Ivana pokraj fotografije na kojoj ima 20 godina.

Njezina je objava razveselila obožavatelje, a neki su se prisjetili njezinih koncerata. "Wow! Pogledaj se. Još imaš to nešto", "Ko Kubanka, prekrasna si Ivana, bila prije 30 godina, a i sad", "Sada si i ljepša i bolja i ostvarila si i što nisi sanjala", "Sve najbolje", komentirali su. 

Inače, Ivana danas ima potpuno drugačiji život nego nekada. Posvetila se obitelji, mužu Kruni Ladišiću i osmogodišnjem sinu Janu. Živi na ranču i uzgaja svoje povrće te pokazuje kako izgledaju njezini dani u prirodi. Usto je postala i trenerica fitnesa. 

  1/9 >> Pogledaj i ovo +5 inMagazin Ne prestaju šuškanja o ljubavnim iskricama jedne od naljepših Hrvatica i našeg uspješnog nogometaša

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS