vatreno

Pao šamar - 'Izbacila svu agresiju koju je čuvala od bivšeg dečka'

showbuzz DNEVNIK.hr

U prvim sekundama nastupa Antonio Banderas pokušava zavesti mladu djevojku koja mu opali šamar. Zavodljivu je djevojku glumila plesačica Andrea Granić.

Kako je Ivan tijekom pjesme došao do mene i gitarom počeo dizati suknju, prvotno sam ga trebala samo lupiti po ruci. Nakon nekoliko pokušaja koji i nisu bili tako dobri, Ivan je sam predložio da mu opalim šamar. Isprva sam bila dosta suzdržana. Što ako ga prejako lupim? Što ako iščupam mikrofon?'

'Ali šamar mora biti jak da bi izgledao stvarno. Ivan me je kasnije ohrabrio i tražio da ga opalim što jače jer je naposljetku najbitnije da taj trenutak izgleda dobro i neočekivano. Nakon toga počela sam mu davati prave pljuske pa smo i Ivan i ja bili zadovoljni kako je to na kraju izgledalo’, objasnila je Andrea.

Šarić kao Banderas: 'Samo on ima taj šarm, ja cure mogu jedino lupnut gitarom'

Cura je jako pristojna i super je i vjerovali ili ne mi smo vježbali taj šamar i nju je bilo jako strah i ja sam rekao: ‘Odalami me, mora izgledat uvjerljivo, a ja ću ionako biti pod adrenalinom’. Imali smo suhu probu, generalnu probu i nastup i ja sam od te cure u tri dana dobio otprilike 14 šamara. Baš šamara. Jednom me na probi tako udarila, izbacila svu agresiju koju je čuvala od bivšeg dečka’, našalio se Ivan Šarić.

Više o šamaru pročitajte na službenpj stranici najgeldanijeg showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS