Hvala, majstore

Ivan Rakitić pohvalio se drastičnom promjenom imidža, kako mu stoji?

Ivan Rakitić Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Ivan Rakitić uvijek je imao dužu kosu, a sada se pratiteljima pohvalio kako je došlo do promjene.

Ivan Rakitić na društvenim mrežama često podijeli trenutke iz privatnog života. Sada je svojim obožavateljima otkrio da je napravio jednu drastičnu promjenu.

Naime, bivši reprezentativac i novi igrač Hajduka odlučio je skratiti kosu, a na društvenim mrežama objavio je hrpu ošišane kose. Podijelio je i fotografiju s frizerom koji je zadužen za njegov novi imidž.

''Hvala puno, majstore'', napisao je Rakitić na Instagramu.

Do sada je uvijek imao dužu kosu, a dok je bio na nogometnom terenu na nju bi stavio traku.

Podsjetimo, Rakitićeva supruga, Raquel Mauri, nedavno je brojne obožavatelje raznježila obiteljskim fotografijama, a više o tome pročitajte OVDJE.

Rakitić je nedavno potpisao za Hajduk. Povratkom u Hrvatsku bili su oduševljeni oni sami, ali i brojni navijači Hajduka, a kako je njihov doček u Splitu izgledao, pogledajte OVDJE.

Inače, Ivan je dosad s obitelji živio u Saudijskoj Arabiji, gdje je igrao za tamošnji klub Al-Shabaab, a nikada nije krio da mu je u privatnom i poslovnom životu najveća podrška supruga Raquel, s kojom ima dvoje djece - Altheu i Adaru.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Holivudska glumica prošetala je crvenim tepihom u Sarajevu, a svojim izdanjem pomalo je iznenadila prisutne

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša glumica nedavno je napunila 63 godine, no i dalje pojavom ostavlja bez daha: ''Tko kaže da je ljepota prolazna''

Povezana vijest Celebrity Rakitićeva Raquel bila je na posljednjoj utakmici na Poljudu, a društvo joj je pravio Ivanov vjenčani kum!

Povezana vijest Celebrity Rakitićeva Raquel prije utakmice Hajduka raznježila pratitelje obiteljskim fotografijama: ''Dalmatinska obitelj!''

Povezana vijest Celebrity Rakitićevoj Raquel u Split stigla lijepa sestra, svi misle da su blizanke jer nevjerojatno sliče!

Povezana vijest Celebrity Rakitićeva Raquel objavila je nove romantične fotke iz Splita, evo kako su ona i Ivan iskoristili sunčani petak!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako izgleda vila Ivana Rakitića na Šolti, ima teretanu i bazen, a nazvao ju je po supruzi

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS