Nije odmah pala

Rakitić se morao fino pomučiti da osvoji lijepu Raquel: U kafić u kojem je radila dolazio je svaki dan, a sve je promijenio jedan potez!

Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić/Instagram 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Ivan Rakitić i Raquel Mauri proslavili su sedmu godišnjicu braka, a on je tim povodom na Instagramu objavio i romantičnu čestitku.

Naš nogometaš Ivan Rakitić nije propustio priliku da romantičnom objavom čestita sedmu godišnjicu braka svojoj lijepoj supruzi Raquel Mauri i osvoji dodatne simpatije svojih brojnih obožavatelja.

"Slavimo sedam godina braka. Volim te cijelom dušom. Danas i zauvijek", napisao je Ivan uz fotografiju na kojoj se on i Raquel zaljubljeno gledaju u jednom restoranu kamo su izašli na romantičnu večeru.

"Top brate", "Sretna vam godišnjica braka", "Najbolji si", "Predivni ste!! Sretna vam godišnjica. Neka je svaka godina koja je pred vama ispunjena ljubavlju, srecom, zdravljem i divnim uspomenama koje Ćete zajedno stvoriti", "Jako ste lijepi", "Prekrasni kao uvijek", "Jako slatki", poručili su mu obožavatelji.

Raquel i Ivan su se upoznali 2011. godine u Sevilli kada je naš nogometaš potpisao ugovor za istoimeni klub. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometnom asu, no navodno je njegove pozive za izlazak odbila čak 20 puta. To ga nije obeshrabrilo pa je u kafić u kojem je radila dolazio svaki dan.

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno", jednom je prilikom otkrio nogometaš.

Par se vjenčao 2013. godine, a u lipnju 2015. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali. Roditelji su dvije kćeri Althee i Adare koje su dobili kao krune svoje ljubavi.

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Zločesti dečko nogometa ljubio je i sinjsku manekenku, a nakon sreće zbog zaruka već je uhvaćen s drugom bujnom ljepoticom!

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Zanimljivosti Kći legendarnog glumca bez grudnjaka prošetala ulicom, ovaj nedostatak primijeti se na prvi pogled

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS