Kakav romantik!

Rakitić čestitao rođendan svojoj lijepoj Raquel, nije štedio na riječima, a pao je i nježni poljubac!

showbuzz DNEVNIK.hr

Ivan Rakitić čestitao je supruzi Raquel Mauri rođendan romantičnom objavom na svom profilu na Instagramu.

Naš bivši nogometni reprezentativac Ivan Rakitić pokazao je svoju romantičnu stranu i supruzi Raquel Mauri čestitao 32. rođendan na društvenim mrežama.

"Ljubavi, kako sam sretan što te imam kraj sebe. Ti nešto najbolje što mi se dogodilo u životu. Danas je tvoj dan, tvoj rođendan. Želim da uživaš, da nas i dalje vodiš naprijed svojom radošću, karakterom, snagom. Zajedno ćemo sve postići! Volim te, živote moj, sretan rođendan", napisao je Ivan uz njihove zajedničke fotografije koje je objavio, a Raquel mu u komentarima poručila da ga voli.

Par se upoznao 2011. godine u Sevilli kada je naš nogometaš potpisao ugovor za istoimeni klub. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometnom asu.

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno", jednom je prilikom otkrio nogometaš.

Vjenčali su se 2013. godine i danas su ponosni kćeri Althee i Adare, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Pogledajte s kime se to Hana druži dok Graše nema na vidiku, s lica ne skida široki osmijeh!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS