''Srce će nam stat!''

Zgodni hrvatski chef kojeg povezuju s Rozgom skinuo je majicu i pokazao golišavi torzo pun tetovaža!

Ivan Pažanin Instagram 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Zgodni hrvatski chef Ivan Pažanin pohvalio se fotografijama torza i tetovažama na društvenim mrežama pa raspametio obožavateljice.

Zgodni hrvatski chef Ivan Pažanin pohvalio se fotografijama golog torza na svom Instagram profilu, a u prvom planu bile su njegove tetovaže preko trupa koje malo sakrivaju njegovu liniju.

''Nazdravljam za moje prijatelje iz Sukošana,ali i za one falše'', započeo je Ivan opisu pa otkrio i da je mjesto Sukošan u kojem se nalazi njegovo mjesto mladosti.

''Drugo misto moje mladosti. Život je kratak da bi živili loše'', napisao je.

Pratitelji i prijatelji nahvalili su ga u komentarima te su oduševljeni njegovim izgledom.

''Pariš slikovnica'', napisao je jedan pratitelj.

''Odlična fotografija'', ''Kakav si ti frajer'', ''Srce će nam stat'', pisali su mu ostali pratitelji.

Popularni kuhar u nekoliko je navrata priznao da se dugo borio s debljinom. Kao tinejžer je imao višak kilograma kojih se uspio riješiti vježbanjem i pravilnom prehranom. Sada izgleda sjajno i slaba je točka mnogim Hrvaticama koje ga prate na društvenim mrežama i u kulinarskim showovima gdje je često mentor.

Pažanina se u lipnju ove godine povezivalo i s našom popularnom pjevačicom Jelenom Rozgom nakon što su zajedno viđeni na kavi u jednom zagrebačkom kafiću.

Međutim, uskoro se otkrilo da od ljubavi među njima nema ništa te se ovaj vrsni kuhar i pjevačica poštuju samo iz prijateljskih razloga.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Policija opet intenzivno traga za Marijanom iz Big Brothera četiri mjeseca nakon nestanka, zna se i zašto

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Upravo zbog ovakvih prizora slovi za jednu od najseksi Hrvatica, a uvijek se potrudi i nadmašiti samu sebe!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS