Samozatajan par

Atraktivna zaručnica Brune Petkovića objavila fotografiju s njihovim sinčićem i pokazala što je naslijedio od tate!

Iva Šarić i Bruno Petković Grgo Jelavić/Pixsell 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Iva Šarić na Instagramu je objavila fotografiju sa sinom Adrianom kojeg je dobila s Brunom Petkovićem, a u pričama je otkrila i što je naslijedio od tate.

Manekenka Iva Šarić i nogometaš Bruno Petković rijetko se pojavljuju skupa u javnosti, a ne otkrivaju ni detalje o svojoj vezi.

Par zajedno ima i sina Adriana, kojeg također nemamo često priliku vidjeti, no Iva je sada iznenadila pratitelje na Instagramu njegovim fotografijama.

"Vrijeme leti", napisala je uz fotku koja je nastala prije godinu dana i na kojoj joj maleni dječak leži u naručju, a zatim je u pričama na Instagramu otkrila i da je Adrian od tate naslijedio ljubav prema nogometu.

"Adrianov najdraži dio dana", napisala je uz fotku na kojoj je maleni dječak na bratovom nogometnom treningu.

Samozatajan par zadnji put se u javnosti zajedno pojavio na vjenčanju Duje i Adriane Ćaleta-Car u lipnju ove godine, a tada su ponosno prošetali pred fotografima držeći se za ruke.

Petković je u listopadu prošle godine navodno i kleknuo pred Ivu, a glasine o zarukama potaknula je manekenka kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi prsten.

Bruni je Adrian prvo dijete, dok Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli, objavili su tek godinu dana kasnije.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Zanimljivosti Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Zanimljivosti Pogledajte kako danas izgleda bivša supruga Miše Kovača, rastavila ih je tragedija, a on je pronašao treću sreću s Lidijom!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS