nedostajala je pratiteljima

Jednu od najljepših Hrvatica nismo vidjeli cijelo ljeto, no sada se iskupila fotkom u badiću: "Mamita nikako da dođe na red"

Iva Jerković (Foto: Mario Poje) Mario Poje 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Iva Jerković dosta se povukla iz javnosti otkako je postala majka, a cijelo ljeto nije objavila nijednu svoju fotografiju na Instagramu, sve do sad.

Manekenka i voditeljica Iva Jerković, koju mnogi smatraju jednom od najljepših Hrvatica, u veljači prošle godine postala je majka i ne krije koliko se od tada njezin život promijenio.

Tako je sada otkrila da zbog kćerkice cijelo ljeto nije uspjela objaviti nijednu svoju fotografiju na Instagramu, pa se pratiteljima odlučila iskupiti jednom na kojoj pozira u badiću.

"Cijelo ljeto bez i jedne fotke, mamita nikako da dođe na red... Malena se nauživala, sad može i mama opaliti koju fotku... Bar za kraj ljeta", napisala je uz selfie s ljetovanja u Skradinu na kojemu nosi slamnati šešir i sunčane naočale.

"Obožavam ova nova ljeta u troje, nema baš slika mame, malo ima najljepših trenutaka i osmjeha", dodala je Iva u opisu fotke.

Pratitelji su joj poručili da je najljepša i da im je nedostajala te su se je obasuli lajkovima i srcima.

Inače, Iva je kćerkicu Rinu Ami rodila u 38. godini, a dobila ju je s poduzetnikom Josipom Antićem s kojim je skrivala vezu sve dok se nije doznalo da je trudna.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Legendarni glumac u javnosti se nije pojavio već godinu dana, iza toga se navodno krije stvarno tužan razlog

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS