pohvalama nema kraja!

Iva Jerković se sredila za druženje s bivšom misicom pa zajedničkom fotkom zadivila mnoge: "Najljepše Hrvatice!"

Iva Jerković Matea Smolčić Senčar 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Iva Jerković je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s bivšom Miss Universe Hrvatske Barbarom Ljiljak, dobile su brojne komplimente.

Bivša manekenka Iva Jerković godinama slovi za jednu od najljepših Hrvatica, što potvrđuju i komplimenti kojime je pratitelji obasipaju ispod svake njene objave na Instagramu.

Ništa drugačije nije bilo ni s posljednjom fotografijom koju je objavila na društvenoj mreži, a u pomoć joj je ovog puta priskočila još jedna domaća ljepotica.

"Nas dvije", napisala je Iva pored fotke na kojoj skockana pozira sa Splićankom Barbarom Ljiljak koja se 2015. godine okrunila titulom Miss Universe Hrvatske.

"Predivne", "Wow", "Ljepotice", "Savršeni duo", "Najljepše Hrvatice!", neki su od brojnih komplimenata koje su dobile ispod fotke. Reagirale su i Nina Barić te Iva Šarić koje su im u komentarima zalijepile srca.

Inače, Iva je nedavno ponovno zaplivala u manekenskim vodama i snimila je prvu kampanju nakon rođenja kćerkice Rine Ami.

Jerković je prvi put postala mama u 38. godini, a rodila je u veljači 2020. Otac djevojčice je poduzetnik Josip Antić, s kojim je vezu Iva godinama skrivala, a prvi je put o njoj progovorila kada se doznalo da je trudna.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Razlog zbog kojeg je Britney Spears obrijala glavu od javnosti se tajio čak 12 godina, priča je baš tužna!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS