Bila je favorit

Hrvatska starleta pobijedila u srpskom reality showu i postala bogatija za 50 tisuća eura: "Doveli ste me do vrha"

showbuzz DNEVNIK.hr

Iva Grgurić pobjednica je srpskog reality showa Zadruga u kojem je provela 10 mjeseci.

Hrvatica Iva Grgurić pobjednica je srpskog reality showa Zadruga što joj je donijelo nagradu od čak 50 tisuća eura.

"Hvala svima koji ste glasali za mene! Spoznala sam pravu sebe, doveli ste me do vrha! Zahvalna sam vam", rekla je Iva nakon proglašenja i nakon što je u showu provela 10 mjeseci.

Pobjedu joj je donijelo oko 41 posto glasova publike, dok je drugoplasirani natjecatelj Marko Miljković dobio 38 posto glasova.

"Ljudi, vani sam. Živa, zdrava i slobodna. Hvala vam na svemu, ništa od ovoga ne bi bilo moguće da nije bilo vas. Veliko hvala mojoj obitelji, mojim prijateljima i svim adminima. Hvala vam što se bili uz mene zadnjih 10 mjeseci i hvala vam što ste se do samog kraja borili za mene", napisala je u priči na profilu na Instagramu nakon pobjede.

Iva je od samog ulaska u show bila zanimljiva gledateljima malih ekrana i slovila je kao jedna od glavnih favoritkinja među 50 sudionika, nakon što je otvoreno priznala kako voli biti u centru pažnje.

"Ja sam odlučila izgraditi svoju karijeru i smatram da je ulazak u Zadrugu odlična prečica za blistavu i kvalitetnu budućnost", bila je izjavila Iva i očigledno bila u pravu.

Srpski su je mediji povezivali s poduzetnikom iz Bosne i Hercegovine Marinkom Zovkom, a nju je u trenutku proglašenja pobjede bila majka ali i zgodni Filip Đukić koji je također bio jedan od sudionika showa i s kojim je započela romansu za vrijeme njegova trajanja. 

Na profilu na Instagramu Ivu trenutno prati gotovo 80 tisuća obožavatelja, a vjerujemo kako će se ta brojka uskoro i povećati. 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS