napunila je 37 godina

Supruga Mirka Alilovića objavila fotografiju bez šminke pa objasnila zašto nema nijedne bore

showbuzz DNEVNIK.hr

Iva Alilović podijelila je s pratiteljima na Instagramu koje kozmetičke proizvoda koristi i istaknula da ne koristi nikakve skupe kremice te nema filere na licu.

Iva Alilović (37) otkrila je na Instagramu tajnu svog lica bez bora, a prisjetila se kako se prije nekoliko godina za vrijeme rukometnog prvenstva komentiralo da uvijek ima kilu šminke na sebi.

Njezin muž, rukometni golman Mirko Alilović (34) tada je rekao da ona vječito hoda nenašminkana, osim za izlaske.

“Napunila sam 37 godina, bora nemam, zašto nemam bora? Ne, ne trackam se nikakvim skupim kremicama, a trenutačno koristim kremu za bebe, ali cijeli život pazim na svoje lice i svoju suhu kožu njegujem kremom koja mi u tom trenutku odgovara“, objasnila je Iva, koja je objavila fotografiju lica bez šminke.

Dok je živjela u Zagrebu ili blizu njega, rukometaševa supruga ističe da je uvijek išla najboljoj kozmetičarki koja ju je uvijek lijepo savjetovala što i kako raditi kada je riječ o koži. Zbog toga joj je u ovim godinama zahvalna, kao i svojoj genetici te majci koju je gledala kako se maže kremama i uljima.

“Bez njegovanja lica odmalena pa do sada, ništa od ovog lica bez ijednog filera, u ovim godinama, ne bi bilo moguće! 'Zato se trackajte i jedite brokulu', nadodao bi moj Mirko!“ napisala je Iva.

Jedna njezina pratiteljica komentirala je kako je predivna i po njoj jedna od najljepših žena na svijetu.

Iva je od 2011. u braku s bivšim rukometnim reprezentativcem te imaju sinove Matu (5), Ivana (7) i Antu (1). Mirko trenutno igra za mađarski klub KC Veszprém.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS