Iskreno priznala

'Nasmijavaju me bračne ponude'

showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić progovorila je o razlozima svog razvoda od Bernarda Krasnića, te kako se nosi s novim životnim situacijama.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Prema pisanju Večernjakovog priloga E, pjevačica Nina Badrić Nina Badrić otvoreno je otkrila recept prema kojem se, prema njezinom mišljenju, može preživjeti nakon svakog razvoda:

'Svaki razvod je gubitak. Prekid veze, nečega u što si vjerovao, u što je dvoje ljudi uložilo puno truda, ne može biti na ponos. Međutim, ako čovjek ne može biti sam, onda nije sposoban biti ni s drugim. Ja mogu biti sama i naučila sam voljeti sebe zdravom ljubavlju, onako kako bih htjela da mi se uzvrati.'

>> Glasaj i ti! Odaberi domaću 'Osobu godine' za 2012.!

No pjevačica je, čini se, odlučila i smijehom liječiti posljedice bolnog razvoda, te je priznala da već ima nove bračne ponude!

'Nasmijava me to, ne doživljavam to ozbiljno. Ne razmišljam ni o novom braku. Tek sam izašla iz odnosa koji je trajao 11 godina. I ja sam znatiželjna vidjeti što mi život nosi dalje. Najljepše su mi se stvari događale kad sam se najmanje nadala. Eto, neki dan sam dobila buket cvijeća i e-mail u kojem neki tip piše da smo se intenzivno gledali na mom nastupu u Zagrebu i da bismo stvarno mogli na piće. Pa kamo da gledam dok pjevam? U pod?', zapitala se duhovita Nina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS