otkrila i spol bebe

Zločesti dečko hrvatskog nogometa očekuje drugo dijete sa 14 godina starijom zaručnicom koja se pohvalila sretnom viješću

showbuzz DNEVNIK.hr

Iris Rajčić i Marko Livaja su započeli vezu 2014. nakon njezinih propalih veza s Krunoslavom Lovrekom i Nikolom Pokrivačem, a dvije godine kasnije su dobili kćer Elizabet.

Umirovljena manekenka Iris Rajčić (41) podijelila je sretnu vijest da očekuje drugo dijete sa 14 godina mlađim zaručnikom, nogometašem Markom Livajom

"Na ovoj fotografiji možete vidjeti sjenu nas troje, no zapravo nas je četvoro", napisala je Iris na Instagramu uz objavu. Usto je otkrila da je ona i Marko očekuju sinčića. 

Prijatelji i pratitelji su čestitali paru koji već ima kćer Elizabet koja se rodila 2016. Inače, Iris i Marko, koji igra kao napadač grčkog kluba AEK, su vezu započeli 2014. nakon njezinih propalih veza s Krunoslavom Lovrekom i Nikolom Pokrivačem.

Zanimljivo je da Livaja ima nadimak "zločesti dečko hrvatskog nogometa" zbog ranijih neprimjerenih ponašanja na nogometnom terenu. Marko je nakon jedne utakmice udario srpskog nogometaša Danka Lazovića nogom u prsa, a dok je igrao za Atalantu šakom je udario nogometaša Ivana Radovanovića, da bi kasnije navijače kluba nazvao gadovima.

 Razvalio! Naša Claudia Beni miješa kukovima uz bok Rihanni i Ciari 💃 I Backstage s Miom

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS