Zaboravila nešto?

Ona od obične ulice napravi modnu pistu, a ovaj put svi su je gledali zbog onog što je bilo i više nego očito

showbuzz DNEVNIK.hr

Fotografi su uhvatili Irinu Shayk u kombinaciji ispod koje nije nosila grudnjak dok je samouvjereno šetala ulicama New Yorka.

Trenutačno jedna od najtraženijih manekenki u svijetu mode Irina Shayk svaki svoj izlazak u javnost učini atraktivnim, jer dok samouvjereno šeće ulicama New Yorka, rijetko tko se ne okrene za njom, bez obzira na to što ima na sebi.

Ništa drugačije nije bilo ni kada je 34-godišnja ljepotica prošetala u sivoj kombinaciji od glave do pete kojom je naglasila svoju vitku liniju, a mnogi su primijetili i da ne nosi grudnjak ispod kratkog topića.

U posljednje vrijeme često je viđena s trogodišnjom kćeri Leom De Seinom koju je dobila s bivšim partnerom i glumcem Bradlyjem Cooperom, a s kojim je prekinula zbog njegove navodne afere s pjevačicom Lady Gagom.

No par je ostao do danas u dobrim odnosima pa su tako u rujnu snimljeni kako se grle. Zajedno su bili od 2015. godine, a vezu su službeno potvrdili na jednoj zabavi povodom Pariškog tjedna mode, ali tek godinu dana kasnije. Njihovoj je ljubavi došao kraj prije godinu dana i sada dijele skrbništvo nad kćeri.

Irina uz majčinske uspješno usklađuje i one poslovne obveze, što joj ne predstavlja nikakav problem, pa je nedavno u susjednoj nam Italiji snimila atraktivnu naslovnicu za jedan modni magazin. Bilo je to još jedno snimanje kojim je opravdala titulu jedne od najljepših žena s kojom žele surađivati najuspješniji modni dizajneri i imati ju samo za sebe kao zaštitno lice kampanja i brendova.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS