"Ples je život"

Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić komentirali pad na pozornici: "Dobro nam je došao"

Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (FOTO: Anamaria Batur) 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Razgovarali smo s Josipom Pavičić Berardini i Damirom Horvatinčićem koje gledamo kao plesni par showa "Ples sa zvijezdama".

Spisateljica Josipa Pavičić Berardini i njezin plesni partner Damir Horvatinčić prokomentirali su nam svoj ples, strastveni tango, za vrijeme čijeg su se izvođenja u jednom trenutku našli i na podu.

Na samo početku Damir je pohvalio Josipu i primijetio neke svoje greške te zaključio kako i mentori nekad griješe.

Njihova izvedba u posljednjoj emisiji doista bi bila savršena, da im se nije dogodio taj nezgodan pad koji možda i nije bio tolika greška. "Pogledaj kako sam te digla odmah", nasmijala se Josipa.

"Ja nisam ni svjestan što se ovdje dogodilo. Jednostavno mi se okliznula noga, to je bila ta stotinka i poletili smo", zaključio je Damir.

Ipak, na kraju su zaključili kako im je taj pad dobro došao jer su iz njega nešto i naučili.

"Ja sam ovih dana dobivala mnogo komentara i poruka od obožavatelja i razgovarala s onima koje poznajem i ne poznajem. I zapravo sam povukla paralelu sa životom. Jer ustvari život je pun uspona i padova, kako u plesu tako i u životu. Zato sam jako sretna što smo tako reagirali, ustali smo odmah i nastavili kao da ništa nije bilo. Točno u ritmu, kao da se ništa nije dogodilo. I zato govorim svima da bi se tako trebali ponašati u životu", zaključila je Josipa.

Damir nije ništa manje od svoje plesne partnerice ni očekivao.

"Ja sam i očekivao da ćeš ti brzo ustat, prošla si tu neku školicu i borac si. Bio sam ponosan na tebe", rekao joj je Damir.

Na kraju su zahvalili svim obožavateljima i glasačima koji ih bodre iz emisije u emisiju.

"Htjeli bismo zahvaliti svima, pozdravljamo sve naše glasače i vjerne obožavatelje. Uskoro nas čeka nova emisija, treniramo punom parom i nadamo se da ćemo opravdati vašu ljubav i očekivanja", izjavio je Damir.

Josipa nam je i otkrila sadržaj jedne poruke koji ju je posebno dirnuo.

"Dobila sam poruku koja je glasila "Čestitam ti Josipa pa i na tom padu, jer u njemu se vidi kakav si čovjek. Dakle, digla si se i odmah podigla svog partnera na noge", otkrila je Josipa i dodala kako je bila oduševljena njome.

"Hvala vam ljudi, dat ćemo sigurno sve od sebe", poručila je Josipa svim glasačima i obožavateljima na kraju.

Cijeli razgovor pogledajte u našem videu. 

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Plastična stražnjica i još plastičnije lice: Nikad deformiranija Khloe Kardashian zaprepastila obožavatelje  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS