ma, bravo!

U Veneciji su svi gledali samo u ovu ženu, razlog će vam biti jasan kad vidite ove fotografije i njezinu životnu priču!

Nina Rima Profimedia 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Influencerica Nina Rima na Filmskom festivalu u Veneciji ponosno je pokazala protezu kroz prorez na haljini.

Premijera filma "The Killer" na Filmskom festivalu u Veneciji okupila je brojne zvijezde, od poznate glumačke ekipe, do slavnih manekenki, no sve poglede ukrala je jedna influencerica.

Talijanka Nina Rima na crvenom tepihu pojavila se u elegantnoj crnoj haljini s visokim prorezom, u kojoj je ponosno otkrila svoju protezu.

Nina je 2017. godine ostala bez dijela lijeve noge u strašnoj prometnoj nesreći koju je doživjela sa svojim partnerom na skuteru, nakon čega je odlučila dijeliti svoju priču.

"Moja priča je priča o djetetu koje je imalo savršeno djetinjstvo, ali koje se ubrzo moralo suočiti sa stvarnošću i koje je shvatilo da savršenstvo ne postoji. Kada sam imala 13 godina, morala sam naučiti kako se izvući iz problema, dok sam sa 17 godina sudjelovala u prometnoj nesreći u kojoj sam zamalo izgubila život. Shvatila sam da, ne samo da ne postoji savršena porodica, već da ne postoji ni savršenstvo u ljepoti", ispričala je zvijezda 80. Filmskog festivala u Veneciji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Rima (@nina.rimaa)

Nina je izgradila uspješnu influencersku karijeru i na Instagramu je prati više od 113 ljudi s kojima dijeli trenutke iz svakodnevnog života, prvenstveno kako bi svojim primjerom inspirirala druge da odustajanje nikada nije opcija. 

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Severina odvela sina u školu pa zabilježila jedan poseban zajednički trenutak: "Slavimo svaki novi početak!"

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Nekad i sad Skandalozna prošlost domaće manekenke: Zbog kobnog tuluma završila je u zatvoru, a nakon što se okrenula vjeri izbačena je i iz crkve!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS