Stoji joj kao salivena!

Zadivit će vas Indirin odabir blještave i kratke haljine za finale showa, a i dodaci koje je teško ne primijetiti!

Indira Levak osma emisija TLZP Nova TV 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Indira Levak je za osmu, finalnu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato" izabrala srebrnu kratku haljinu sa šljokicama i pritome nije nimalo pogriješila.

Čini se da Indira Levak nije puno dvoumila oko izbora odjevne kombinacije pa je, baš kao i Nives Celzijus i Maja Šuput, u finalu showa "Tvoje lice zvuči poznato" osvanula u  blještavoj haljini.

Ultrakratko izdanje Indiri je pristajalo kao saliveno, pokazala je i golo rame što joj je dalo dodatno dozu seksepila, a ovog je puta sve začinila i velikim crnim naušnicama od perja, kao i seksi visokim čizmama. 

Upravo su kratka izdanja prevladavala u ovoj sezoni, a Indiri je to bila savršena prilika da pokaže svoju utreniranu liniju i utegnete noge. Bilo da je nosila glamurozne haljine, haljine od trapera ili vatrena izdanja zaista je izgledala besprijekorno i uživala u svakoj svojoj kombinaciji.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Kakvo iznenađenje je spremila Maja Šuput! Nikad kraća frizura, a o spektakularnoj haljini pričat će se još dugo!

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Vjerovali ili ne, Nives ovoga puta na sebi nema haljinu, ali ono što nosi bome je seksi i vatreno!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS