Opa!

Vatrena Indira u pripijenoj koži obznanila vijest kojom je raspametila obožavatelje: "Samo što nije…"

Indira Levak PR 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Indira Levak na Instagramu je objavila fotografije na kojima nosi seksi crvenu haljinu, a uz njih je najavila i nešto što je obradovalo njezine brojne obožavatelje.

Pjevačica Indira Levak (48) radi punom parom, a sada je najavila i da uskoro izlaze njezina nova pjesma i spot.

Na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira u pripijenoj crvenoj haljini od kože, koju nosi i u spotu, a za tu je prigodu promijenila i imidž.

"Dragi moji, dugo vam obećavam premijeru pjesme Atlantida i novi spot koji je napokon snimljen! Posebno za tu prigodu promijenila sam frizuru i stavila ekstenzije i sada imam asimetričnu frizuru koju obožavam! Spot samo što nije..." napisala je Indira, a ranije je objavila i jednu crno-bijelu fotografiju sa snimanja spota na kojoj je pozirala ostatak svoje pripijene haljine koja je savršeno naglasila njezina zanosne obline.

"Zakon frizura", "Divna si Indira", "Top", "Sjajna si" nizali su se komplimenti ispod fotki uz emotikone vatrice i zaljubljene smajliće, a fanove je od njezina vatrena izdanja još više raspametila vijest o novoj pjesmi.

Indira je ranije ove godine otkrila i da se pomirila s bivšim kolegom iz grupe Colonia, Borisom Đurđevićem, a objavila je i jednu njihovu zajedničku fotku iz studija, kojom je najavila novu suradnju.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Nekad i sad Procurile nove fotografije nekadašnje seks-bombe, ljepoticu i zvijezdu legendarnog filma teško je prepoznati na prvu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS