otkrila je i gdje su

Indira se pohvalila kako sa suprugom uživa na ljetovanju, jednim potezom je uspjela oduševiti hordu fanova

Indira Levak PR 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Indira Levak posljednjih dana uživa sa suprugom Mirom u Fažani, a pratitelje redovito obavještava na Instagramu što rade.

Pjevačica Indira Levak na Instagramu se pohvalila da sa suprugom Mirom ovih dana uživa u Fažani, a redovito objavljuju fotke koje odišu ljetnom uživancijom. "Zgodni turist i turistkinja sa ikebanom na glavi", napisala je pjevačica u opisu fotke na kojoj pozira sa suprugom.

"Najljepši par na estradi", "Golupčići", "Samo uživajte", "Žena car, pozitiva, lavica", samo su neki od komentara njezinih oduševljenih pratitelja ispod fotke.

Indira je nedavno raspametila obožavatelje kada je na društvenim mrežama objavila video s bivšim kolegom iz grupe Colonia, Borisom Đurđevićem s kojim nije bila u dobrim odnosima otkako je napustila grupu.

"Dva luđaka! Pitaju nas kako smo se pomirili, pa nema do one stare: mir, mir, mir, nitko nije kriv! Daj prstić!" napisala je, a objava je raspametila obožavatelje Colonie.

Podsjetimo, Indira je Coloniju, u kojoj je pjevala od 1996. godine, napustila 2017. te je započela solo karijeru, a u bivšoj grupi zamijenila ju je Ivana Lovrić.

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Isplivala nova zabrinjavajuća snimka nogometaša uhvaćenog u preljubu s mlađim djevojkama, evo kako je izgledao dok ih je vodio u hotel!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS