Zvuči zanimljivo!

Indira podijelila novosti pa razveselila obožavatelje, stižu joj poruke i iz drugih zemalja

Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 4 Nova TV 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Indira Levak je na Instagramu najavila novu sezonu showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato".

Pjevačica Indira Levak (47) razveselila je svoje mnogobrojne obožavatelje posljednjom objavom na Instagramu.

Podijelila je svoje dvije fotografije uz koje je otkrila na čemu trenutno radi.

"Ponovo na pozornici, ponovo s dragom ljudima na setu 'Tvoje lice zvuči poznato'. Ništa vam ne smijem otkriti osim da pripremamo spektakl!" napisala je u opisu objave, a sudeći prema komentarima, njezini su je pratitelji jedva čekali ponovno vidjeti u ulozi žirija u popularnom showu Nove TV.

"Toliko radosti donosite u ovo neko ludo vrijeme, čovjek se s vama baš opusti i uživa. Što se mene tiče - TLZP cijelu godinu na TV-u", "I u Münchenu se veselimo da te bar na TV-u vidimo kad ne možemo uživo uživati", "Jedva čekam", pisali su joj ispod fotki, a dobila je i mnogobrojne komplimente za svoj izgled.

Nova All stars sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato" okupit će osam natjecatelja koji su nas oborili s nogu proteklih sezona.

Indira će, uz Nives Celzijus, Gorana Navojca i Igora Mešina, biti dio stručnog žirija, a voditeljsku palicu ponovno će preuzeti Frano Ridjan i Maja Šuput, koja je u toj ulozi osvojila publiku u posljednjoj sezoni showa.

Popularni show Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" u utrci je za medijsku nagradu Zlatni studio, i to u kategoriji Najbolja TV zabava. Među finalistima je i glumac Goran Navojec, ujedno i član žirija u showu, u kategoriji Najbolji glumac.

Podržite ih svojim glasom, a kako to učiniti saznajte ovdje.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS