ljubav cvjeta!

Indira ne skriva koliko je zaljubljena u svojeg supruga, javno mu je posebnim povodom uputila romantičnu poruku

Indira i Miroslav Levak In Magazin 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Indira Levak je na Instagramu objavila fotografiju supruga Miroslava uz koju mu je napisala hvalospjev povodom njegova rođendana.

Pjevačica Indira Levak na Instagramu je čestitala rođendan svojem suprugu, poduzetniku i bodybuilderu Miroslavu.

Objavila je njegovu fotografiju na kojoj pozira s njihovom mačkom uz koju mu je posvetila romantičnu poruku.

"Kada me pitaju što je sreća, ja svaki put izgovorim tvoje ime, a kada me pitaju što je ljubav, ja pomislim samo na nas dvoje. Sretan rođendan najboljem mužu na svijetu", napisala je Indira, a svojim hvalospjevom rijetke je ostavila ravnodušnima.

U komentarima su se nanizale rođendanske čestitke, a mnogi su paru poželjeli i da zauvijek ostanu tako sretni i zaljubljeni.

Indira i Miroslav vjenčali su se u lipnju 2014. godine u mjestu Jabučeta pokraj Bjelovara. Vjenčanje je proteklo bez medijske pompe, a na ceremoniji je bilo stotinjak uzvanika. Prošle godine proslavili su šestu godišnjicu braka, a Indira je za IN magazin tada otkrila da im u ljubavi još cvjetaju ruže.

"Suprug i ja stvarno uživamo u sreći i u životu i moram priznati da stvarno nismo apsolutno ničime opterećeni", kazala je pjevačica.

Prije Miroslava Indira je bila u braku s Narcisom Mujkićem, od kojeg se razvela 2010. godine, nakon 9 godina braka.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Grudnjak i ovako i onako rijetko nosi, no ovaj put je ispod uske bijele majice pokazala još više no što smo od nje navikli

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS