Stara godina

Cvitanović na zagrebačkoj špici u društvu nove djevojke

showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što su se Igor i Marija Cvitanović rastali, bivši nogometaš nije viđen u javnosti s nekom novom ženom – do sada. Naše kamere su ga snimile na zagrebačkoj špici!

Sami centar Zagreba sprema se za najluđu noć u godini, a i neka domaća poznata lica nisu propustila prošetati špicom zadnji put ove godine.

Domaće zvijezde prošetale Cvjetnim trgom na Badnjak

Naše kamere bile su na mjestu događaja te su snimile bivšeg nogometaša Igora Cvitanovića u društvu nove djevojke!
Nedavno je na svojem Facebook profilu na statusu objavio da je 'u vezi', objavio je njihovu zajedničku fotografiju, a sada su i viđeni zajedno u javnosti.

Otkada su se on i Marija rastali, nisu viđeni u društvu novih partnera. Dok se Marija posvetila svojoj modnoj liniji, Igor je pomoćni trener Branku Ivankoviću u zagrebačkom Dinamu. Njih dvoje su se vjenčali 1998. te su proveli zajedno 13 godina, a otkada su se razveli vode bogate društvene živote.

No nije Igor bio jedini na špici! Tamo se našla i modna dizajnerica i glazbenica Matija Vuica, zatim bivša manekenka Ljupka Gojić koja se družila s prijateljicama dok je njezin suprug Mihael Mikić ostao u Japanu, kao i mnogi drugi Zagrepčani koji su slobodno jutro proveli su šetnji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS