Idris Elba

On je novi miljenik Hollywooda - evo i zašto!

showbuzz DNEVNIK.hr

U Los Angelesu je održana premijera filma 'Mandela: Dug put do slobode'.

Prvog demokratski izabranog predsjednika Južnoafričke Republike utjelovio je britanski glumac Idris Elba, koji je za ovu ulogu po mnogima izgledan kandidat za Oscara.

Idris Elba proslavio se glumom u TV serijama, ali i brojnim filmovima. Glumio je u filmovima 'Pacific Rim', ' Thor: The Dark World', 'Mandela: Long Walk to Freedom', 'RocknRolla', te brojnim drugima, no film 'Mandela: Dug put do slobode' u kojem je utjelovio Mendelu već sada mu je promijenio život. 

Idris će uskoro postati i otac po drugi put! Dijete očekuje s vizažisticom Naiyanom Garth s kojom je u vezi nekoliko mjeseci, prenosi Sunday Mirror. Par zasad nije službeno potvrdio vijest o trudnoći. Inače, Elba ima 11-godišnju kćer Isan iz braka s bivšom suprugom Dormowom Sherman.

>> 'Testom očinstva sam saznao da to nije moj sin, to je tako tragično!'

Film se temelji na autobiografiji iz 1994. godine, a prati Mandelin život od djetinjstva do inauguracije. Uz to, pokazuje i ljubavnu priču između njega i njegove druge supruge. Na premijeru je uz glavne glumce došla i Mandelina kći Zindzi Mandela.

'Za mene je on otac, vođa, ali i prijatelj jer sam  aktivna u južnoafričkoj politici. Ali najvažnije je da mi je otac. I to jako strog i konzervativan. Mislim da je blaži prema narodu nego prema svojoj obitelji',
rekla kći Nelsona Mandele.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS