Humanitarna akcija

VIDEO I VAS George R.R. Martin može ubiti - za 20 tisuća dolara!

showbuzz DNEVNIK.hr

Ukoliko imate 20 tisuća dolara viška, ne propustite ovu jedinstvenu priliku!

Dvoje sretnih obožavatelja 'Igre prijestolja', koji imaju 20 tisuća dolara viška, imat će priliku da lik u novom nastavku romana 'Pjesma leda i vatre', nosi njihovo ime i umre veličanstvenom smrću, piše Huffington Post.

Naime, George R. R. Martin organizirao je jedinstvenu humanitarnu akciju kojom želi prikupiti novac za utočište za divlje vukove i The Food Depot, organizaciju koja se brine o siromašnima u New Mexicu.

'Ne znam zašto nisam pozvan, ja sam super s vjenčanjima'

Dvojac, koji je spreman izdvojiti najviše novca, moći će odabrati ime i društveni status svog lika, od toga želi li biti vlastodržac, vitez, seljak, prostitutka ili nešto drugo.

Ostale nagrade uključuju doručak s Georgeom, njegov šešir, karte za premijeru 5. sezone 'Igre prijestolja', potpisani scenarij prve epizode, rukom ispisanu zahvalnicu, potpisanu kuharicu 'Igra prijestolja', potpisanu kartu Westerosa, majicu i video zahvale te poruku zahvale u e-mailu.

Svatko tko donira, ulazi u izbor za dodatnu nagradu, a to je posjet utočistu za vukove u New Mexicu. Sretnik će imati priliku provesti dan s Georgeom i pitati ga što god želi.

Iskušajte i vi svoju sreću ovdje!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS