Ni ona nije savršena

Nakon poroda izgubila samopouzdanje

showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez u novom broju Cosmopolitana progovara o svojoj nesigurnosti, vezi sa dečkom Casperom i kontroverznom nastupu za totalitarnog vođu Turkmenistana.

Latino diva Jennifer Lopez  već godinama obara top ljestvice svojim hitovima, a svojom pojavom plijeni pozornost čak i u četrdesetima. Unatoč postignutom uspjehu,  JLo se i sama bori sa nedostatkom samopouzdanja.

'Počelo je nakon poroda... Najveći kompleks koji imam je moje pjevanje. Iako sam prodala 70 milijuna primjeraka albuma, nisam se osjećala kao da sam dobra u tome', rekla je jedna od najpopularnijih pjevačica na svijetu i dodala kako joj je u izgradnji  samopouzdanja pomogao bivši suprug Marc Anthony. Zahvaljujući njegovim savjetima i podršci shvatila je dobra u onome što radi.

>>Idila u vezi: Strastveni poljupci slavne pjevačice i 18 godina mlađeg dečka!

Trenutno je u vezi sa 18 godina mlađim dečkom Casperom koji odgovara svim njezinim visokim kriterijima. 'Imam svoje visoke standarde o tome kakav moj partner treba biti i kako želim da se ponaša prema meni. Ne govorim o materijalnim stvarima, nego o ljubavi, lojalnosti  i ostalim stvarima koje čine dobru vezu', zaključila je lijepa Jennifer.

>> Optužili Jennifer Lopez: 'Zaradila je 10 milijuna pjevajući za lopove i diktatore!'

Priznaje da je njezina kontroverzna pojava na proslavi totalitarnog vođe Gurbangulya Berdymukhamedova bila greška i da preuzima odgovornost za svoje postupke. 'Griješim kao i svako drugo ljudsko biće', objasnila je  Jennifer i nadodala da je naučila svoju lekciju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS