OMG!

Poručili Severini: 'Nisi dobrodošla u Split!'

showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je Severina rasprodala Arenu i mnogi obožavatelji jedva čekaju vidjeti njezin nastup, neki baš i nisu toliko oduševljeni.

Hrvatska stranka prava uputila je medijima apel kojim poručuju kako ne žele svojim novcem plaćati nastup Severine Vučković.

HSP piše kako su 'čelni ljudi grada Splita odlučili su dati 350.000 kuna kako bi Severina držala moralne lekcije o obitelji' tokom njezinog koncerta u Spaladium Areni.

'Pozivamo da se Severinin koncert u Splitu otkaže zbog vrijeđanja blizu 50 000 građana Splita koji su se u nedjelju izjasnili ZA obitelj, ali i svih onih kojima je obitelj temeljna vrijednost, te zbog nazivanja svih njih fašistima i primitivcima. I na kraju sve dok se ne ispriča 'Seve-nacionale' nisi dobrodošla u naš klub (Spaladium arenu)', poručili su HSP-ovci.

Domaće glazbene zvijezde koncertom daju potporu inicijativi 'Glasam protiv'

Pjevačka zvijezda Severina Vučković javno se izjašnjavala o referendumu o braku, te je bila PROTIV što je i pokazivala na svojem Facebook profilu. Severina se uvijek jasno izjašnjavala o političkim pitanjima, problemima u zemlji i nezaposlenosti, kao i o pravima žena. 'Najviše će izgubiti žene jer sutra će netko u Vaše ime odlučivati o zabrani pobačaja i zabrani za umjetnu oplodnju. Razmislite da li želite da netko drugi odlučuje o Vašem tijelu, Vašem životu i izboru?', napisala je Severina na svojem Facebooku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS