Gdje je zapelo?

Na vjenčanju za koje "nikoga nije briga" svi su čekali ovaj holivudski par, no on se nije pojavio

George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Danas su se u Windsoru vjenčali princeza Eugenie i njezin dugogodišnji partner Jack Brooksbank.

Princeza Eugenie i Jack Brooksbank vjenčali se u Windsoru.

Omiljena unuka kraljice Elizabete II. izgovorila je sudbonosno "da" u bajkovitoj vjenčanici koju potpisuju Peter Pilotto i Christopher De Vos, dok je njezin 4 godine stariji suprug blistao u elegantnom crnom odijelu.

Na vjenčanju su bili brojni članovi kraljevske obitelji, među kojima su svakako najpoznatiji kraljica i njezin suprug princ Philip, princ William i Kate Middleton te princ Harry i Meghan Markle koji su se u istoj kapelici vjenčali u svibnju ove godine, ali i brojne glumačke, manekenske i pjevačke zvijezde.

Među njima su Naomi Campbell, Cara Delevingne, Kate Moss, Demi More, Robbie Williams, Liv Tyler, Ellie Goulding i Pixie Geldof, a svi su čekali još jedan slavni holivudski par koji se na kraju ipak nije pojavio.

Radi se o Georgeu i Amal Clooney koji su u svibnju bili na vjenčanju Meghan i Harryja.

Naime, Brooksbank je trgovac vinima i europski predstavnik Casamigos Tequile, koju je osnovao američki glumac George Clooney.

George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Podsjetimo, novopečeni bračni par zajedno je od 2010. godine kada su se upoznali na švicarskom skijalištu Verbier, a iako je Eugenie princeza te omiljena unuka stroge kraljice, baš poput Harryja, često je bila glavna tema "žutih stranica" zbog burnog života koji je podrazumijevao i pijane orgije.

I njezin novopečeni suprug nekada je bio nestašan pa tako navodno postoji snimka na kojoj je u klinču sa striptizetom u jednom klubu, no kraljevska obitelj je tu priču uspješno zataškala. 

Iako je ovo vjenčanje bilo skuplje od onog princa Harryja i Meghan, interes medija nije bio ni približno takav, a i mnogi Britanci izjasnili su se kako ih nije previše briga vidjeti tko će na njega doći te što će mladenka nositi.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS