Zahvalili mu za sve

Hollywood se oprašta od Stana Leeja: "Bio je ikona i genij, dotaknuo je generacije i generacije''

Stan Lee (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Brojne holivudske zvijezde opraštaju se od Marvelove legende Stana Leeja.

Vijest o smrti legendarnog autora Marvelovih junaka Stana Leeja rastužila je obožavatelje superjunaka koje je stvorio, kao i brojne kolege iz Hollywooda.

Neke od najvećih holivudskih zvijezda uključujući, Hugha Jackmana, Ryana Reynoldsa i Roberta Downeya Jr., oprostile su se od Stana na društvenim mrežama.

"Izgubili smo kreativnog genija. Stan Lee bio je pionir u svijetu superheroja. Ponosan sam što sam mali dio njegova nasljeđa i što sam pomogao oživjeti jednog od njegovih likova", napisao je Hugh Jackman, poznat po ulozi Wolverinea u filmskom serijalu X-Man, koji je izašao iz Marvelova studija.

Ryan Reynolds na svom je profiulu na Instagramu objavio nekoliko zajedničkih fotografiju sa Stanom.

"Hvala ti za sve, Stan", napisao je.

Glumac koji je utjelovio popularnog Iron Mana, Robert Downey Jr., također je objavio fotografiju sa Stanom posvetivši mu emotivnu objavu: "Sve ti dugujem. Počivaj u miru, Stan."

Uz glavne zvijezde Marvelovih filmova, od Stana su se oprostili glumci Josh Brolin, Mille Bobby Brown, Kaley Cuoco i Dwayne Johnson.

"Kakav čovjek. Kakav život. Kada sam prvi put pojavio u Hollywoodu, dočekao me raširenih ruku i mudrog savjeta koji ću uvijek čuvati u srcu. Prava ikona koja je utjecala na generacije diljem svijeta. Počivaj u ljubavi, prijatelju moj", napisao je Dwayne na svom Twitteru.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Podsjećamo, Stan Lee preminuo je u 96. godini života u bolnici, nakon što je dugi niz godina imao ozbiljnih zdrastvenih problema.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Prije 23 godine snimila je jednu od najvrućih filmskih scena, a i danas je jednako seksi

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS