Oštre poruke sa svih strana!

Holivudska elita zgrožena zbog sramotnog događanja u Washingtonu, svi se pitaju samo jedno pitanje

Bette Midler i 50 Cent (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Chris Evans, Sarah Jessica Parker i Armie Hammer neke su od holivudskih zvijezda koje su izrazile javno mišljenje o napadu na zgradu američkog Kongresa u Washingtonu.

Brojni poznati oglasili su se na društvenim mrežama nakon događanja u SAD-u kakvo povijest gotovo ne pamti, odnosno nakon što su pristaše Donalda Trumpa nasilno ušle u zgradu američkog Kongresa kako bi izrazile nezadovoljstvo zbog pobjede Joea Bidena na predsjedničkim izborima.

Prosvjednici, ili kako ih neki nazivaju teroristi, nasilno su ušli u zgradu, a tijekom prosvjeda život su izgubile četiri osobe.

Sramotan čin osuđuje cijeli svijet i zgraža se nad njime, pa tako i mnoge slavne ličnosti.

"Ostao sam bez teksta", izjavio je glumac i zvijezda filma "Kapetan Amerika" Chris Evans dovodeći u pitanje učinkovitost vlasti.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

"Prijavljeni pucnjevi ispaljeni su unutar zgrade. To je razlog zbog kojeg ne možemo imati lijepe uspomene, vi je**** koji ste navalili na glavni grad", napisao je glumac Armie Hammer.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

I druge zvijezde pozvale su na Trumpov opoziv.

"Nezamislivo. Sramotno. Šokantno. Ali nikakvo iznenađenje. Mnogi su odgovorni za ovo, znate koji ste. Vaša retorika je nasilna, okrutna i podijeljena. Izmislili ste opravdanje za ovo, vi ste kukavice, niste vođe. Pokušat ćemo ovo popraviti, a vi pokušajte živjeti sami sa sobom", oštra je poruka glumice Sarah Jessice Parker.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

"Postoji li jedan razlog zbog kojeg Donald Trump trenutačno nije u lisicama? Da je bilo koji drugi Amerikanac poticao tisuće ljude na juriš na zgradu Kongresa, već bi bio iza rešetaka. Predstavnici reda i zakona moraju se s time suočiti", zaključio je njezin kolega Josh Gad.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

"Mnogi moji prijatelji ukazivali su na to, ali on je upravo učinio najveću izdaju. On je ravan izdajniku. Mislim da Twitter ima opravdanje za brisanje njegova računa, i to zauvijek", oglasila je glumica Bette Midler.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Prije desetak godina prozvali su je najljepšom djevojčicom na svijetu, a njezina ljepota s godinama je samo još izraženija  

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS