proslavili noć vještica

Alec Baldwin osvanuo nasmijan na obiteljskim fotkama nakon što je njegova supruga razbjesnila javnost: "Tako očajno želi pažnju!"

showbuzz DNEVNIK.hr

Alec i Hilaria Baldwin proslavili su Noć vještica sa svojih šestoro djece, a glumčeva supruga na Instagramu je objavila fotografije na kojima su svi nasmijani.

Glumac Alec Baldwin prolazi kroz teško razdoblje u svojem životu nakon što je na setu filma "Rust" pištoljem za koji je mislio da je rekvizit slučajno usmrti snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu.

Od tragičnog događaja prošlo je desetak dana i istraga je još u tijeku, a Baldwin s obitelji provodi vrijeme u Vermontu gdje je održao i konferenciju za novinare.

"Ona mi je bila poput obitelj. Nesreće se s vremena na vrijeme događaju na snimanjima filmova, ali nijedna poput ove. To je jednom u bilijun. Ona je bila moja prijateljica. Na dan kad sam došao snimati film u Santa Fe odveo sam je na ručak s ostalim producentima. Bili smo jako dobra ekipa i onda se sve ovo dogodi ", izjavio je potreseni Alec koji se pred novinarima pojavio u društvu svoje supruge Hilarije, a ona je svojim ponašanjem razbjesnila javnost.

Osim što je neprestano snimala mobitelom okupljene novinare, Alecu je stalno upadala u riječ, što su mnogi protumačili kao još jedna njezin pokušaj privlačenja pozornosti.

"Tako očajno želi pažnju!" jedan je od brojnih komentara na društvenim mrežama na račun Alecove supruge koja se i zbog svoje sljedećeg poteza našla na meti kritika.

Na svojem Instagramu objavila je fotografije s obiteljske proslave Noći vještica na kojoj ona i Alec poziraju nasmijani sa svojih šestero djece.

"Roditeljstvo je kroz ovo teško vrijeme u bilo intenzivno iskustvo, blago rečeno. Danas smo im odlučili priuštiti praznik. Kostime smo napravili u zadnji tren, ali oni su bili tako sretni da su ugrijali mamino srce. Sretna Noć vještica od Baldwina", napisala je uz fotke koje su podijelile mišljenja javnosti.

I dok su im neki poručili da su uz njih i da ih je lijepo vidjeti nasmijane nakon svega, drugima su fotke bile neprimjerene s obzirom na trenutnu situaciiu kroz koju glumac prolazi.

Podsjetimo, Baldwin koji je bio producent i glavni glumac filma je vježbajući za scenu pritisnuo je okidač pištolja ne znajući da se u njemu nalazi pravi metak. Metak je prošao kroz tijelo snimateljice i zaustavio se u ramenu redatelja Joela Souze. Ona je umrla, a on je nakon kraćeg liječenja pušten iz bolnice.

Baldwinu je pištolj dodao pomoćnik redatelja David Halls i rekao mu da je "hladan", što znači da nema metak u cijevi. Halls je kasnije priznao da nije provjerio sve metke, kako je otkrilo izviješće detektivke koja ga je ispitala. 

Oružarka na setu, 24-godišnja Hannah Gutierrez u petak je objavila da "nema nikakvu ideju" odakle pravi metak na snimanju i kazala je da je poštivala sve sigurnosne protokole.

Baldwin je novinarima u subotu rekao da ne može komentirati istragu koja je u tijeku.

"Mi smo bili vrlo, vrlo dobro podmazana filmska ekipa i onda se ovakva tragedija dogodi", rekao je.

Za susret sa suprugom i sinom Haylene Hutcins kazao je da je bio preplavljen tugom.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS