Davno je to bilo!

Kako se samo sad lupaju po glavi oni koji su mu se rugali!

showbuzz DNEVNIK.hr

Kako mu je bilo znaju samo oni koji su i sami bili žrtve vršnjačkog zlostavljanja!

Možete li vjerovati da je aktualni Superman, glumac Henry Cavill, nosio nadimak 'debeli Cavill'?

Na fotografiji iz školskog godišnjaka vidi se Henry Cavill iz svojih tinejdžerskih dana kad je malo tko mogao zamisliti da će bucmasti dječak u budućnosti postati jedan od poznatih glumaca koji su utjelovili još poznatijeg lika - Supermana.

Iako nema ničeg čudnog u tome da su u tinejdžerskoj dobi djeca bucmastija jer se razvijaju i brzo rastu pa se i debljina izgubi, maleni Cavill je bio meta izrugivanja što je i sam potvrdio u intervjuima koje je davao nakon što je postao slavan.

>> Kakvo tijelo ima! - Evo koliko je znoja prolio zbog njega!

'Bio sam debeo. Bio sam 'debeli Cavill', izjavio je 30-godišnji glumac za Details magazin. 'Plakao sam mami na telefon i po četiri puta na dan. Bio sam laka meta.'

No, kad je napunio 17 godina, smršavio je za ulogu u filmu 'Grof Monte Cristo' i polako počeo izgledati kao pravi zavodnik, što danas svakako jest!

Podsjećamo, Henry Cavill je utjelovio Supermana u filmu 'Man Of Steel' koji obara sve rekorde gledanosti u američkim kinima.

Izgleda kako mu se svakodnevno vježbanje i uloženi trud u fizičku spremu koju je morao postići za ulogu itekako isplatio jer je njegovo utjelovljenje Supermana u filmu 'Men od Steel' proteklog vikenda zaradilo 128,7 milijuna dolara i bilo je najbolje filmsko otvaranje vikenda u lipnju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS