Kako slatko!

Helena Livaković pokazala je tko se još jako razveselio Dominikovu povratku iz Katra: ''Napokon skupa!''

Helena Livaković Igor Kralj/PIXSELL 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Helena Livaković bodrila je svojeg supruga Dominika na tribinama u Katru, odakle se vratio s brončanom medaljom.

Supruga našeg nogometaša Dominika Livakovića Helena nakon veselog dočeka u Zadru na Instagramu je pokazala tko se njezinu voljenom također jako poveselio. 

Naime, objavila je fotografiju njihova omiljenog kućnog ljubimca, psa Cruza.  

"Napokon skupa", dodala je.

Cruza možemo često vidjeti na Heleninim objavama na društvenim mrežama, a s Helenom i Dominikom on je već pet godina. 

Podsjetimo, Dominik i Helena stali su pred oltar ovog lipnja u katedrali sv. Stošije u Zadru nakon pet godina veze, a njihovo vjenčanje privuklo je veliko zanimanje javnosti.

Mladence su pred crkvom dočekali veseli svatovi i živa glazba, a slavlje se nastavilo u hotelu Falkensteiner Resort Punta Skala u Petrčanima.

Uzvanici, među kojima su bili i Livakovićevi kolege iz reprezentacije, na društvenim mrežama otkrili su djelić atmosfere sa svadbenog slavlja, na kojem je nastupio Petar Grašo. Pojavila se i snimka prvog plesa mladenaca, za koji su odabrali Grašin romantični hit "Je l' ti reka 'ko". Na svadbi je pjevao i Saša Matić, a mladenci i njihovi gosti uživali su i u spektakularnom vatrometu.

Dominik inače dolazi iz poznate zadarske obitelji. Njegov otac Zdravko Livaković aktivan je u politici i bivši je državni tajnik Ministarstva prometa. Dominikova majka Manuela Skoblar nosi poznato nogometno prezime i u rodu je s legendarnim napadačem jugoslavenske reprezentacije Josipom Skoblarom, koji je nakon igračke karijere ostvario uspjeh i kao trener Hajduka, a danas vodi popularnu obiteljsku konobu u Zadru.

  1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ella Dvornik riješila test inteligencije pa podijelila rezultate: "Ništa od mense ove godine"

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Zanimljivosti Zadarski Vatreni raspametili su okupljene na dočeku svojim majicama, jeste li primijetili što je pisalo na njima?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS