Ne brinu je komentari

Poslije velike ljubavi sa slavnim glazbenikom, bivša manekenka uživa u zagrljaju 16 godina mlađeg

Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Heidi Klum ne skriva koliko uživa u ljubavi sa 16 godina mlađim Tomom Kaulitzom.

Jedna od najpoznatijih manekenki i supermodel Heidi Klum, omiljeni američki blagdan uoči Božića, Dan zahvalnosti, odlučila je provesti na plaži u društvu svojih najmilijih čime se pohvalila i na društvenim mrežama.

Heidi je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa svojim 16 godina mlađim dečkom, glazbenikom Tomom Kaulitzom. Par se fotografirao u zagrljaju, sa zalaskom sunca u pozadini.

Heidi i Tom u javnosti prvi su put viđeni u javnosti na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu. 

"Moj dečko je puno godina mlađi od mene, i puno ljudi me o tome ispituje. To su jedini trenuci u kojima ja sama razmišljam o razlici među našim godinama. Morate pokušati živjeti sretno i ne brinuti se što će drugi misliti o vama", izjavila je svojevremeno Heidi.

Podsjetimo, Heidi se u Toma zaljubila početkom ove godine nakon što je prekinula vezu s 31-godišnjim trgovcem umjetnina Vitom Schnabelom, koji je utjehu pronašao u glumici i bivšoj supruzi Johnnyja Deppa, Amber Heard.

Iza Heidi je i sedam godina dug brak s glazbenikom Sealom. Kako su oboje rekli kada su se odlučili rastati, uživali su u ljubavi, odanosti i sreći, ali s obzirom na to da su se u jednom trenutku udaljili, odlučili su krenuti svatko svojim putem. Zajedno i danas odgajaju svojih četvero djece.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Na ovaj su način pokazali zahvalnost: Ne baš omiljeni slavni par iznenadio plemenitim potezom

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Zanimljivosti Prije 15 godina bio je slatki klinac kojeg su djevojčice obožavale, a danas je žestoki roker

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Bivša članica kontroverznog kulta otkrila bizarne detalje o upletenosti Toma Cruisea u cijelu priču

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS