Ljepotica!

U nježnoj haljini servirala je svu raskoš bujnog dekoltea, jasno je zašto se svi za njom okreću i na pragu petog desetljeća!

Heidi Klum Profimedia 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Heidi Klum pokazala je raskošni dekolte koji nije promaknuo ni paparazzima na ulicama Pasadene.

Slavna manekenka Heidi Klum privukla je pažnju paparazza dolazeći na snimanje showa "America's Got Talent" u Pasadeni, što i nije čudno s obzirom na kombinaciju koju je imala na sebi.

49-godišnja Heidi servirala je bujni dekolte u bijeloj haljini koja joj je pristajala kao salivena, a kombinirala ju je s bijelim sandalama, trendi sunčanim naočalama i torbom.

Njemačka manekenka nedavno je na Instagramu objavila fotografiju koja za nju predstavlja posebno značenje, a za njeno je objavljivanje imala i poseban razlog.

Naime, podijelila je fotografiju na kojoj nosi modnu reviju donjeg rublja Victoria's Secret, i to kada je bila u četvrtom mjesecu trudnoće sa svojom kćeri Leni Klum.

"Danas je došlo vrijeme da kreneš na koledž. ​​Čini se kao da je ova fotografija snimljena jučer, dok sam bila četiri mjeseca trudna s tobom, živom i zdravom u mom trbuhu. Ponekad poželim da te uvijek mogu imati tako blizu, ali znam da je sada vrijeme da raširiš svoja krila i poletiš. Odleti, budi sigurna i blistaj moja Leni Klum", poručila je emotivna Heidi svojoj kćeri.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Tko je Severinina sestra koja ju je prijavila policiji? Pjevačica je s njezinom kćeri u odličnim odnosima, a evo što joj zamjera

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Zanimljivosti Rođena je kao dječak, a danas je djevojčica kojoj se s 10 godina smiješi prvi milijun, ali nekima se to baš i ne sviđa

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS