Pretjerala ili?

Jedna od najuspješnijih manekenki ikad objavila golišavi selfie iz kreveta sa 16 godina mlađim zaručnikom

Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Heidi Klum i Tom Kaulitz zaručili su se na Badnjak.

Samo pet dana nako što su se pohvalili da su se zaručili, Heidi Klum je na Instagramu objavila golišavi selfie iz kreveta sa zaručnikom Tomom Kaulitzom.

Svoju ljubavnu sreću jedna od najuspješnijih manekenki ikad odlučila je podijeliti sa svojih 5,6 milijuna pratitelja na Instagramu. Prva je to njihova zajednička fotografija otkako je na Badnjak potvrdno odgovorila Tomu kada ju je zaprosio.

I dok je jednima spomenuta fotografija sasvim u redu i ne vide ništa sporno, drugi pak smatraju da je ovaj put malo pretjerala te da ipak neki dio svoje intime treba zadržati za sebe.

Inače, kada uplove u bračnu luku, Tom će biti Heidein treći suprug. Bivša manekenka prvi put se udala za stilista Rica Pipina 1997., od kojeg se razišla 2002. godine. Tijekom 2003. Heidi je bila u vezi s Flaviom Briatoreom, ali iste godine su i prekinuli, a Klum se zaljubila u pjevača Seala.

Klum i Seal vjenčali su se 2005. godine i rastali se sedam godina kasnije, a razvod je finaliziran 2014.

Kaulitz je ranije bio u braku s modelom Riom Sommerfield. zajedno su bili od 2009. godine, vjenčali su se 2015., no rastali su se nakon samo jedne godine u braku.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Najmoćnija odvjetnica krenula kupovati na sniženjima, ali svima je zapeo za oko njezin opasni kaput

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Nije joj loša fora: Pogledajte kako je omiljena glumica zgodnom suprugu čestitala rođendan

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Seve ove godine Božić nije provela kod kuće, pohvalila se fotografijama s rajskog putovanja

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS