Kakve žene!

Svi pričaju o bliskom susretu ovih dviju seks-bombi, fotografijama koje vidite opis ni nije potreban!

Heidi Klum i Sofia Vergara - 7 Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Heidi Klum i Sofia Vergara zapalile su crveni tepih, dokazale su zašto i dalje slove za jedne od najseksepilnijih žena u Hollywoodu

Heidi Klum i Sofia Vergara pozirale su na crvenom tepihu prije snimanja finala showa ''America's Got Talent'' u Pasadeni. 

Bivša manekenka i glumica pozirale su dobro raspoložene, a osim što su svojim zaraznim osmijesima donijele posebnu energiju na crveni tepih, svi su gledali u njihove nevjerojatne figure koje imaju u šestom desetljeću života.

Naime, Heidi ima 51 godinu, a Sofia 52, no svojim izgledom zasjenile su i puno mlađe kolegice i dame koje su prošle istim tepihom.

Za njihov izgled nije potrebno dodatno pisati komplimente, a fotografije koje oduzimaju dah pogledajte u našoj galeriji.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Teški dani za Nevenu Rendeli, bol zbog gubitka ne prolazi: "Svaki korak koji napravim, svaki pokret...''

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Zgodna navijačica Dinama kao zvijezda utakmice u Münchenu: Dok je ona pratila Modre, drugi su snimali nju!

Povezana vijest Celebrity Jednoj je 51, drugoj 52 godine: U haljinama koje su stisnule njihove raskošne obline zasjenile su mlađe kolegice!

Povezana vijest Celebrity Bujne grudi stisnula je u sićušni badić i videom napravila pravu pomutnju, nitko i dalje ne vjeruje da joj je već 51 godina!

Povezana vijest Celebrity Bez gornjeg dijela badića ušla je u more, a onda se prepustila strastima sa 17 godina mlađim suprugom!

Povezana vijest Celebrity Ne sjećamo se da smo Sofiu Vergaru vidjeli u ovakvom izdanju, ali uspio ju je zasjeniti zgodni sin!

Povezana vijest Celebrity Sofiju Vergaru u leopard-haljini bilo je teško gledati u oči, jasno je zbog čega je privukla pažnju prolaznika

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS