baš šteta

Žene su htjele biti ona, muškarci su uzdisali za njom, a ona se upropastila i prokockala svijetlu budućnost koju su joj predviđali

Heather Locklear (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Heather Locklear stekla je slavu u sapunicama "Melrose Place" i "Dinastija" te se nalazila na listama najljepših žena.

Heather Locklear dostigla je najveću slavu početkom 90-ih u sapunici "Melrose Place" i predviđali su joj blistavu glumačku karijeru, no njezin životni put se odigrao na način koji nitko nije očekivao. 

Glumica, koja slavi 59. rođendan, posljednjih nekoliko godina puni medijske stupce svojim problemima s alkoholom i nasiljem. Naime, ožujku 2018. Heather je tukla dečka Chrisa Heissera (58), a njen brat je zvao policiju. Kada su došli policajci, prijetila im je i tvrdila da će ih srediti oružjem koje drži u kući, ali brzo je utvrđeno da ono ne postoji.

Čini se da je par, koji je često prekidao, riješio te probleme jer je Locklear u lipnju ove godine viđena kako nosi dijamantni prsten. Američki mediji tvrde da se zaručila za građevinara Chrisa i kako su svojoj ljubavi odlučili dati drugu šansu. On joj je pomogao i s odvikavanjem te se čini da Heather napokon dobro napreduje po pitanju svoje ovisnosti. 

"Zaista su sretni zajedno. Njezina obitelj, roditelji, cijela rodbina i njena kćer podržavaju je u odluci da se ponovno uda i uzbuđeni su zbog nje", rekao je glumičin prijatelj.

Inače, Heather je poznata i po ulozi Sammy Jo Carrington u sapunici "Dinastija" koja se emitirala od početka 80-ih godina. Pratili su ju gledatelji diljem svijeta, pa i u Hrvatskoj. Žene su nekad htjele izgledati poput glumice, a muškarci su uzdisali za njom. Nalazila se na listama najljepših žena, no danas je tek sjena ljepotice kakva je bila. 

Heather je punila medijske stupce i svojim vezama sa slavnim glazbenicima. Od 1986. do 1993. godine bila je u braku s bubnjarem grupe Mötley Crüe, Tommyjem Leejem koji se kasnije oženio i Playboyjevom zečicom. Njihova veza je intrigirala javnost, a nakon razvoda glumica nije dugo tugovala. 

Zaljubila se u gitarista grupe Bon Jovi, Richieja Samboru. Par se vjenčao u Parizu 1994. godine te su dobili kćer Avu (22). Razveli su se 2006., a zbog kćeri su ostali u dobrim odnosima. 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS