Bio na testiranju

Nakon osude na 23 godine zatvora zbog silovanja, bivšem mogulu potvrđen koronavirus

Harvey Weinstein i Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) afp 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Harvey Weinstein pozitivan je na koronavirus i smješten je u izolaciju, u zatvoru u kojem bi trebao provesti sljedeće 23 godine.

Bivši holivudski mogul i filmski producent Harvey Weinstein, nedavno osuđen na 23 godine zatvora zbog seksualnog uznemiravanja i silovanja nekoliko žena, pozitivan je koronavirus.

Nakon što je podvrgnut testiranju koje se pokazalo pozitivnim, 68-godišnji Harvey smješten je u izolaciju u zatvoru Wende Correctional u zapadnom New Yorku.

Strani mediji poput Daily Maila prenose kako se zatvorenik sam požalio čuvarima i rekao im da misli da ima virus još prije tjedan dana, nakon što je k njima prebačen iz ozloglašene zatvorske ustanove Rikers Island, u kojoj su inače brojni zatvorenici pozitivni na koronavirus.

Vijest je potvrdio predsjednik njujorškog Udruženja državnih zatvorskih službenika Michael Powers te dodao da zatvorskim službenicima nedostaje odgovarajuće zaštitne opreme, a nekoliko je članova osoblja u karanteni.

Harvey Weinstein ranije ovog mjeseca osuđen je na 23 godine zatvora zbog seksualnog napada na bivšu asistenticu Mimi Haley i zbog silovanja glumice Jessice Mann.

Njegov odvjetnik izjavio je da zasad nije dobio informaciju o zarazi svog klijenta.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Potres Neočekivana gesta srpskog glumca za Zagreb: "Bravo, majstore. To je humanost i empatija. Budale se raduju"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS