više se ne skrivaju

Harrison Ford opušteno i bez majice uživao u masaži na terasi vile u Dubrovniku pa sa svojom Calistom spremno pozirao fotografima

Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Profimedia) profimedia 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nakon što su pokušali neopaženo prošetati Dubrovnikom, Harrison Ford i Calista Flockhart potpuno su se opustili.

Slavni holivudski par Harrison Ford (79) i Calista Flockhart (56) trenutno sa svojim sinom Liamom (20) uživa u Dubrovniku.

Nakon što su pokušali neopaženo prošetati gradom, što im nije pošlo za rukom, potpuno su se opustili pa su spremno pozirali fotografima tijekom razgledavanja grada.

Uhvaćeni su i na terasi vile koju su unajmili gdje je Ford skinuo majicu i uživao u masaži ramena koje je ozlijedio na snimanju petog nastavka filma o Indiani Jonesa u Velikoj Britaniji ovog lipnja.

Calista je u Dubrovniku predstavila i novu boju kose s kakvom je dosad nismo imali priliku vidjeti jer je još od vremena kada je glumila u seriji "Ally McBeal" pamtimo kao plavušu.

Podsjetimo, Ford i Flockhart upoznali su se 2002. godine na dodjeli Zlatnih globusa u Los Angelesu, nakon što je ona sama odlučila izvesti potez kako bi dobila priliku da ga upozna. Tako ga je zapravo "slučajno" zalila pićem, a njezin se odvažni potez itekako isplatio. Odmah je pao dogovor za ponovni susret, a Calistin sljedeći korak bilo je angažiranje kolege Jamesa Marsdena da joj pomogne u cijeloj toj situaciji jer jednostavno nije mogla odoljeti Harrisonu.

Calistin se plan tako počeo dobro razvijati, a ona je sama u nekoliko navrata priznala da ju Harrisonova ljubavna prošlost uopće nije zanimala, kao ni njegove godine. Par se vjenčao 2010. godine.

Godine ni za Harrisona nisu bile presudan faktor ni u kojem pogledu, kao ni to što je pronašao ljubav u starijoj životnoj dobi, no nije očekivao da će postati i otac.

Naime, godinu dana prije nego što su se upoznali, Calista je posvojila dječaka Liama, a Harrison je sretno prihvatio ulogu njegova oca i nije propustio niti jedan važan trenutak u njegovu životu.

Par se danas rijetko pojavljuje u javnosti i živi mirnim životom, ali kada se pojave, ne propuštaju priliku da pokažu svijetu koliko se još uvijek vole, bilo da razmjenjuju nježne poljupce na ulici ili se šeću zagrljeni.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Nakon što se razveo od Hrvatice, u 90. je dobio sina s 46 godina mlađom ženom koju sada vodi po našoj obali

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS