Javila se i fanovima

Kraljica sevdaha pjevala na zabavi sa zaraženim pjevačem, odmah nazvala nadležne službe

Hanka Paldum i Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Hanka Paldum javila se liječnicima čim je saznala da je bila u kontaktu sa zaraženim kolegom.

Pjevačica Hanka Paldum (63) pjevala je 11. ožujka na zabavi tvrtke kao i njezin kolega koji je zaražen koronavirusom, piše Avaz.ba.  

Kraljica sevdaha čuvši za to nazvala je nadležne službe, iako se osjeća dobro. Oni su joj savjetovali da im se javi čim osjeti neke promjene, a zbog mjera opreza nalazi se u samoizolaciji. 

Hanka se oglasila na Instagramu i rekla fanovima da se osjeća dobro te poručila svima da paze na svoje zdravlje i ostanu kod kuće dok ne prođe ovo teško razdoblje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hanka Paldum official (@hankapaldum_official) on

"Možemo izdržati ovo, pa izdržali smo i gore stvari u ratu, kada nas je sa svakog ugla vrebala granata, geler ili snajper. I tada smo nekako uspjeli da se sačuvamo, a da to ne učinimo sada kada imamo i struju, vodu, a i da sada nemamo hrane, pa možemo živjeti uz nešto osnovno. Ne treba paničariti, time ljudi sebi stvaraju psihozu i nervozu", ispričala je Paldum za Avaz.ba. Hanki namirnice donosi njezin zet Elvis. 

Kraljica sevdaha preporučila je pratiteljima na Instagramu da se posvete sebi i obitelji te slušaju savjete liječnika u ovim teškim trenucima. "Budite mi zdravi, voli vas vaša Hanka", poručila je pjevačica. 

Njezina poruka oduševila je obožavatelje, koji su joj napisali da se čuva i poželjeli puno zdravlja. "Svaka ti je riječ na mjestu", "Svaka čast", "Kraljice, volimo te", komentirali su. 

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Nogometaš poznat po skandalima pohvalio se kako provodi vrijeme s obitelji, evo što je na rasporedu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS