Zgodna trudnica

Hana Huljić pokazala kako izgleda mjesec dana prije poroda i u ljetnoj haljinici oduševila sve redom!

Hana Huljić Instagram 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Hana Huljić na Instagramu je objavila svoju novu fotografiju, na kojoj je istaknula poveći trudnički trbuh u ljetnoj haljini s visokim prorezom.

Domaći glazbeni par Petar Grašo (46) i Hana Huljić (31) sitno broji do dolaska prinove, a ona je sada iznenadila obožavatelje rijetkom trudničkom fotografijom na Instagramu.

Hana je pozirala u ljetnoj haljinici s visokim prorezom u kojoj je, osim trudničkog trbuha, pokazala i vitke noge te je oduševila sve redom.

"Prezgodna", Lijepa, nježna, mlada trudnica", "Predivna Hana", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila ispod fotografije kojom je najavila Zagreb Classics Festival, manifestaciju na kojoj će u subotu, 25. lipnja nastupiti i njezin otac Tonči Huljić.

Hana i Grašo trebali bi postati roditelji za mjesec dana. Kako doznaje RTL Exkluziv, termin poroda je 23. srpnja, a Hana će roditi djevojčicu, za koju su odabrali ime Alba.

Ono što je zanimljivo jest da Petar Grašo vjerojatno neće moći prisustvovati porodu jer isti dan nastupa na Fusion festivalu u Splitu. Nastup tada ima zakazan i Tonči, dok je Hanin brat Ivan Huljić umjetnički direktor spomenutog festivala.

Podsjetimo, Hana i Grašo vjenčali su se 19. veljače ove godine u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a sve su popratili i fotografi koji su ih čekali ispred crkve i restorana u kojem se održavalo svadbeno slavlje.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Affleck izgubio živce dok ga je Jennifer ljubila, baš ga je pogodila jedna stvar, a ona se trudila sve popraviti

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Goran Bogdan nakon dugo vremena snimljen s 11 godina mlađom djevojkom, vidi se da ne vole privlačiti pozornost!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS