Prati ju 6,5 milijuna ljudi

Objavila fotku u toplesu: Uspješno prkosi svojim 50-ima i ne prestaje se hvaliti provokativnim izdanjima

Halle Berry (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Halle Berry pozirala je u toplesu pa podijelila fotografiju sa svojim obožavateljima na Instagramu.

Halle Berry jedna je od onih glumica koje za svoje godine izgledaju poprilično mlađe nego što to jesu, a najbolji dokaz da uspješno prkosi godinama je njezin profil na Instagramu, gdje ju prati 6,5 milijuna ljudi i gdje često objavljuje provokativne fotografije.

Tako je 54-godišnja zvijezda među posljednjima objavila onu na kojoj pozira u toplesu, odjevena samo u bijele hlače, dok je grudi prekrila rukama.

"Ljubav prema sebi nikada nije sebična", napisala je uz objavu.

"Tako si predivna", "Izgledaš kao da bi ti dobro došao zagrljaj", "Jednostavno te volim", "Diva", "Oduzimaš dah", "Moja najdraža", "Predivna žena", "Ti si ikona", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Glumica koja je nedavno proslavila rođendan vrijeme u izolaciji koristila je održavanju kondicije i pripremala se za svoj redateljski debi filma "Bruised", koji će biti prikazan sljedeći mjesec na Filmskom festivalu u Torontu. A čini se kako je pronašla vremena i za novu ljubav jer je već nekoliko puta objavila fotografiju s misterioznim muškarcem čiji identitet zasad nije otkrila, iako je govorila da je odustala od ljubavi.

Halle se 2016. godine razvela od glumca Oliviera Martineza, s kojim ima 6-godišnjeg sina Macea, a kako proces još službeno nije završen, glumica se odlučila sama zastupati pred sudom. 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS